Уф го зедов можеби пред 2 години, мислам некои 300 денари да не беше, не се сеќсвам точно Да видиш на каталозите со попусти од ДМ да не го ставиле
Mislam deka se najavuva vo policiska stanica.Ako toa go pravi firma za ognometi togas tie znaat Kaj treba da najavat.
Sakame za nova godina da kupime Tuka u nemacka se prodavat po marketi legalno den dva pred nova godina . Ovaa godina najverojatno dole ke sme pa zatoa so vreme prasuvam
Па и во мк и за прослави има огномети, штом е за Нова година не би требало да е проблем, тогаш секаде има огномети. За во Германија знам дека се продаваат во маркети, кога бев за Нова година во секој двор имаше огномети. Кај нас какви работи се прават нелегално, до огнометите им дошло.
Во Тетово и Гостивар, па и во други градови за свадба пукаат со пиштоли. Нова година е, пуцај огномет.
Каде да си купам пропер етерично масло? Имав купено од странство и беа топ. Купив од дм, реално не ни очекував за цената да имаат врска.
Ми се чини банана жолта... Ќе ја стоплиш жолтата боја со розева. Не црвена, ниту портокалова. Со розева. Можеби виолетова, но не љиљалова.
Овие термо хулахопките внатре со крзно што ги има низ цел инстаграм, дали ги има негде по нашиве продавници, низ Скопје?
Јас се утепав од барање, нема. Лани имаше во калцедонија мислам или тензис, ама не беа баш такви. Ги гледам само онлајн ама не им верувам дека нема да ми пратат хулахопка од 10ден.