Имаш во еуроленд на словенечка што е кај аутлет ваикики се наоѓа. Сите кутии се по 75 ден било која големина
Криспи чоколадо барам. Се сеќавам како мали (пред околу 30години) го добивавме редовно во пакетчињата. Дали можеби некој памети чие производство беше? А може и препорака за убаво криспи чоколадо.
Имам видено во Веро, по скалите кога се качуваш таму каде што има балони, не знам како се вика продавницата. Инаку од интернет има во Флорис убави.Зависи која големина ти треба. 3 различни големини беа околу 350 денари.
Мене прва асоцијација ми е ова чоколадо Не сум сигурен дали го има кај нас, можно е некаде да се најде (тобако-трафики). Во Грција го има, тоа знам. Ми буди препрекрасни спомени.
Дали знаете каде има такви патики како за поделовна облека ако ви текнува на птиките од пума со свилени врвкички или машни свилени? Не можам никаде да ги најдам, дали некој знае кај има исти или слични такви?
Каде да купам флекери за гарнитура? Има некој нарачувано од овие по инстаграм/фб, дали се добри? Исто и навлаки за перници за гарнитури каде има?
Ако те носи патот накај женски пазар, мене мајка ми ми зема минатава година. Поефтини се и квалитетни
Јас имам од Интај Струмица неколку пати порачувано, супер се. Она што порачаш тоа добиваш. Исто има и навлаки за перници и тоа имам порачувано, постелнини,јас сум задоволна