го има во Зегин и моментално е ставено на акција од 869ден е намалено на 651ден Поздравче Коритсаки и Среќна Нова нека ти се исполнат сите желби
цццц....гледаш, на 50 метри од работа имам Котон, ич не сум помислил....а пред Нова година купував кошули од таму..фала друже...
Каде и по која цена можат да ми изработат карикатура и да ми ја пратат преку карго бидејќи не сум од Скопје
Срцка и јас пред некој ден го гкедав ова видео... И јас го сакам овој планер можеш ли да ми кажеш дали имш нешто вакво слично видено во продавница
Девојки каде да барам вакви лепливи траки? Не се обични како селотејпот, туку се баш хартиени може и да пишува на нив. Не ми е важно дали ќе се шарени или еднобојни само да се по достапна цена. Барав во Џамбо, има во боја ама баш селотејп се, мазни сјајни како пластични, јас сакам вакви хартиени @sikica7 @girlx3 јас веќе две годни барам вакви планери и се откажав. Има по книжарите од оние класичните со дата на нив, ама поскапи се и ептен обични само листови и тврда корица. Вакви со триста тракатанци на нив нема, барем во продажба кај нас. Е сеа ако можете на нет да си порачате нешто... Еве едно видео што мене ептен ми се допадна, можеби ќе ви помогне сами да си ги направите додатоците. Бнајдете некоја поубава тетратка, или пак има на нетов доста идеи, пишете на гугл само planner printable pages и ке ви даде ептен убави шеми што може да ги ископирате во фотокоприница и да ги вметнете во ваша корица ( денес баш видов во џамбо има едни убави не знам како се викаат ама внатре имаат како железни делчиња на кои можеш да прикачуваш листови. Додатоците од тебе зависат што ќе ставиш. На инстаграм има илјада профили за организирање, верувам ке најдете се што ви одговара. Како и да е поевтино е вака отколку и да ги има кај наси сигурно не би биле под 700-800 денари.
Srcka fala za videoto i za ideata jas baram samo korica i onie prstenite nezz kako se vikat,a vnatre za listovite jad sama ke si gi fotojopiram i sredam mene mi e bitna samo papkata i prstenite za da mozam da dodavam listovi. sega ke go poglednam videoto pa mozebi ke mi pomogne ako ne bide i ova ke si poracam preku aliexpres gi ima i se nekade okolu $8 gi ima i poskapi ama has najdov nrsto poeftino
Mi se dopadna videoto i da ti kazam dosta e korisno veke ako ne uspeam da najdam vo nekoja knizara vakov planer ke si napravam togas jas sama bas ovakov so ovakva papka.. bas sum srekna sega sto konecno dobiv idea inaku za ovie trakive sto gi baras proveri i po cvekarnici mislam deka tamu se prodavaat vakvi raboti..