Каде има планери за буџет ? Прашувам за оние што се како мали соковници, со мали пластични пликови внатре, за да можеш да го распоредуваш буџетот по категории. Видов дека има онлине, ама се над 1000 денари.
Здраво девојки, Дали сте забележале во некоја продавница за расвета или на друго место вакви лустери?
Каде да најдам некои лесно монтажни полици за во плакар? Рафтовите се многу високи, и реално малце ми собира, треба да трупам едно врз друго, па мислев некако да ги поделам да ми собере повеќе. И каде има разни големини пластични/платнени организери?
Каде можам да купам драгоцени камења/кристали, но да бидат од сертифицирана продавница? Не верувам во оние од инстаграм што може и од алиекспрес да нарачуваат.
Пред 2 години бев кај него и побарав рубин и ми рече дека нема. Па затоа пак да си прашам. Знам дека рубинот оди за извоз, барем тој квалитетниот и кај нас рерко да се продава, барем убав квалитетрн рубин. Од оние на фб што продаваат не ми се купува. Не ми се сигурни. Ќе отидам пак до кај Деко, ама не верувам да има и сега.
Рубин има во охрид, 2 продавници. Со убав квалитетен рубин, и кошта. Исто во корал на рекорд има накит со рубин, го изработуваат по нарачка. Имам купено за поклон и стварно е преубава изработката
Каде е Корал на Рекорд? Јас знам за Деко на Рекорд, ама за ова Корал не сум знаел. Други вакви продавници низ Скопје да не знаеш?