Девојки каде да најдам купаќи со висок струк? Немам време да чекам да ми стигнат од тему и слични затоа што ми требаат за во петок. Вака нешто
Има во Калцедонија 100% ама да знаеш дека се доста поскапи. Некоја поефтина варијанта е Тезенис ама мислам дека имаше само црни вака високи. Види и во women secret сигурно има. Сара фешн можно е да извадија колекција за летово.
Одлично што се црни, таман да се скрие мешето као на камионџија останато од царскиот Каде се наоѓаат овие две продавници тезенис и women secret?
Јас имам на Металац, топ е, мн сум задоволна. Друг предлог, од Технополис земав длабока тава пржење, за прв пат од брендот Berlinger Haus, пре пре добра. Има и тава за палачинки. Разгледај си.
Трака за гради леплива каде да најдам? Имаше едно време во ХМ ама сега не видов… И силиконски прслук ама стварно да држи и да е квалитетен.
dali nekoj znae kade mozam da kupam vakov fustan S velicina? dali e ist vo zivo kako sto e onlajn dali e dobar materijalot i dali e dolg do gole
Женски, каде се наоѓаат онакви потпонки за гради, за директно на градите да се стават, месо боја? Имаше на Инстаграм еден профил, не ми текнува името.