Kade moze da go najdam ova parfemce masleno e kupeno na benzinska na kosovo kopija na black opium mnogu ubavo e a nemozam vo mk da go najdam .Dali znae nekoj ?
Каде да најдам додатоци за коса, а да не се многу скапи? Не ми требаат којзнае какви, само сакам да можат да се виткаат без проблем. Во Диор-Скопје фризерското студио прашав ми рекоа 110еур од парче.
дали некој знае каде можам да најдам вакви чаши, како големите? мали има секаде, високи не сум видела?
Предложете некој добар Ретинол, имам нормална кожа и од каде да купам? во ДМ не најдов нешто посебно добро некако низок процент имаат…
Каде може да најдам blotting марамчиња за бришење/одмастување на Т-зоната? Нарачував од Тему, но ми се потрошија залихите па да купам додека да ми стигнат.
Да да. Јас веќе некое време користам од таму и сум мн задоволна. Конкретно јас користам тој со најмал процент, но секако ти ќе видиш што ти одговара
Здраво женски, Дали некоја од вас продава ролшулки? Не ролери, ролшули.. 26-29 ми требаат женски. Хирот знам 5 минути ќе ни трае па да не фрлам грдна пара на тоа.. Второто ми е машко, нема да ги искористам