Видов баш ваква плава имаше една девојка, ја прашав и ми кажа некаде од Мавровка ја земала.. Не сум била да побарам. Ако најдеш, пиши.
Вакви исти ташни имам видено во една продавница само за ташни што е во чаршија, незнам како да ви објаснам со чаршијава и објаснувањево за таму не се снаоѓам баш, негде при крај на чаршијата кога идеш накај камени мост.
Во Крш и Теа колорс ама со соленки цени. Поевтини ќе најдеш во едно дуќанче за играчки новоотворено, спроти Зоил, на автобуската. Има веројатно и по други, ама на овие ми текна каде што сум видела.
Види во чаршија тие што продаваат куфери, исто и поправаат. Барем мене еднаш ми поправија.. Не знам дали сите работат со поправки, ниту го знам името на продавницата, имаше многу ташни надвор, во оној дел кај што беше Пеко мислам..
Каде во Скопје можам да најдам детски ролери ама да не бидат многу скапи? Оние по трговските од продавниците за спортска опрема ми се прескапи. Точно дека се оригинал и убави но мене ми требаат некои поефтини за мало дете прво да се научи да вози па после да се купат оригинал поголеми што ќе траат повеќе.
Дa не знaе некoј/a кaде мoже дa ми нaпрaвaт пo нaрaчкa oд термo шoлјите зa кaфе/чaј, знaете нa кoи мислам, oние кoи менувaaт бoјa сo прoменa нa темперaтурaтa нa течнoстa. Знaчи стaвaш врелa вoдa, шoлјaтa менувa бoјa или се пoјaвувa сликa. Сaкaм дa ми јa нaпрaвaт пo нaрaчкa, пo мoјa идејa.
Девојки, да не знае некоја каде може да се купи привезок за клучеви во кој може да се стави слика? ( освен во Џабмо, Рамстор... )
Lugje, predlozete mi nekoj sto moze da mi isprinta tekst na maicka (za dete), vo stilot na Ariza (fb) ?