@Kitten малку касно ти го видов прашањево, се надевам не е на одмет. Види во Багат на Рекорд порано таму имаше. Ме интересира каде можам пињоли во Скопје да најдам?
Дечки, мала помош ако може - каде можам да најдам шолји со позитивна порака, како овие? Шолји за чај, да бидат со нормална големина, зашто во Џамбо се огромни. И не, без предлози за печатење. Благодарам многу!
Дали некаде кај нас има ЛЕД сијаличка за книги читање? Од оние што се ставаат на книгата за читање во темно. Или да си нарачам од Амазон.
Алуминиумски садови (тавче) со капак за пакување храна? Не можам да најдам во маркетите, ми останаа Веро Џамбо и Базаро... Сте виделе?
Прилично сум сигурна дека има во Џамбо. А ако бараш нешто квалитетно, сигурно има во АМЦ, Анхоч и сличните.
Сакам квалитетно, ама нема во АМЦ, ни во Анхоч (имаат само со УСБ за лаптоп). Додуша онлајн проверував, треба да одам во продавниците. Ако има во Џамбо супер, ако не, ќе најдам начин да ја купам. Имам лошо искуство со купување од интернет, па тоа ми е крајна опција.
Можеби треба да се праша во Икона, Матица, Три, каде што и се продаваат книги. Бидејќи ова му доаѓа како аксесоар за книги. Може и Академска книга. Еве некој ако нашол, нека каже.
И јас размислував во таа насока. Проблемот ми е што не можам да излезам никако деновиве. Ама ќе им пишам на фб, па ќе видам што ќе одговорат. Имам доста книги што не сум ги прочитала, навечер кога го успивам бебето не сакам да висам на телефон, смачен ми е. Сакам книги да читам, па да не палам светло, вакво мало ми е најпрактично. Евтини се на Амазон, ама не видов дали се со или без шипинг.
@Annath, ако веќе порачуваш од интернет, од овде побрзо ќе ти стигне отколку од Амазон. Е сега, само книги сум нарачувала па не знам дали воопшто пуштаат аксесоари, ама не би требало да има проблем. Ѕирни во деливери инфо.
Леле, што се убавкиии... Кај се запустив сеа, треба картица за онлајн плаќање да вадам.... Иначе немаат по книжариве, да си знаете.