Каде да си купам?... Па и на попуст плус Пак јас. Си ги видела оние миризливите свеќи што ги имаат во ДМ? Имаат мислам ДМ знакче, не се сеќавам баш каква беше опаковката, ама нема шанси да ги промашиш зашто си стојат таму на рафтот кај освежувачите за простории. Јас пред скоро си купив една со мирис на цитрусни овошја - фантазија е, билив ми. Спојлер Патем, попосле ќе тркнам до таму, ќе ти пишам ЛП и ќе ти кажам која фирма се.
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Имам јас едни од ДМ,Proffisimo,вака изгледаат. За тие или за други станува збор? Тие на Glade ми се чини имаат многу поинтензивен мирис,ама и посоленка цена.
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Да, тие се. Во вакви конусести чашки. Мене ми се чинат баш интензивни, а убави ми се и оние малечките кружни стандардни што се. Посебно оние со мирис на шумско овошје, абе фантазија.
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Има и во џамбо минатата сабота ги гледав на втори спрат се наспроти свеките се
Девојки итно ми треба гелов незнам во колку аптеки прашав во Скопје го нема никаде и ми кажаа дефицитарен бил одамна Спојлер и ако имате искусвта некои со него би ве замолила да споделите
Каде да купам прекривки за кауч и фотелји? Во Стружанка има ли? Како им се движат цените? Вакво нешто сакам. Само од некое помекано материјалче како ова.
јас имам видено во продавницата за кујнски работи и саати во ramstore. не знам точно како се вика (се наоѓа доле после ползела). не ми текнува дали имаше метални како на сликата, ама имаат во разни бои од рециклирана пластика и се околу 1800 ден.
Иванче денес видов во турска чаршија. Не знам како да ти објаснам... пред таа уличката накај златарите што оди. Имаше многу и како што приметив дуќанот беше токму за вакви држачи
Стружанка! Каде све не прошетав да најдам убави прекривачи за во дневна. Имаат голем избор и на шарени и само еднобојни. Но во два различни дуќани на Стружанка можеш да најдеш и различни дезени. Прошетај, види си.
Ааа и јас меракот им го удрив на овие. Овие се мрвици за колачиња, торти. Ги има во сите поголеми маркети,каде што се и останатите декорации за колачи.
Вакумирана чашка за кафе? Тие што ги имам сретнато се големи како термоси, а најчесто носам мали ташни, па не ми е згодно за на факултет, а и тешки се.
Каде да најдам од оние проѕирните фолии за заштита на екранот? Ми требаат за таблетот и за мобилниот и не мора да бидат којзнае какви, само да ми вршат работа и да бидат со пристапна цена.
За мобилен видов пред некој ден во Џамбо,на први спрат,спроти полиците на кои држат папки и канцелариски материјали. Можно е да има и за таблет.
На пазар.Било кој. Цена на фолија за мобилен е 100тина денари(а истите фолии скроз у исто пакување ги продаваат по сите мобилари по 400-500 денари).И за 100 денари и ќе ти ја залепат А за таблет колку што знам нема,освен ако немаш таблет Apple.