@BellaS види во продавниците во Сити мол најгоре кај што се детските бутици, бар зимово имаше доста избор.
Дали и од која интернет страна сте порачувале патики? Сакам вакво нешто но сиви. А и комбинација ако можете да ми понудите на сива со што би ми одговарало. Имаше нешто купи од дома/онлајн но не знам која страна е ...
Другарка ми порачува од оваа страна патики и е многу задоволна! https://www.facebook.com/eftinipatiki/?fref=ts
Каде да најдам во Скопје предмети за поклон, во бохо стил, рустичен? За другарка ми се Може да се обетки, или некој украс за во соба функционален
Од каде купувате глинена маска и колку чини? И знаете ли од каде да ја купам маската на лореал за лице и колку пари се?За овие маски прашувам
Од каде може да купам оригинал дрес од РК Вардар? Не сум од Скопје и не сум многу упатена каде може да најдам, а сакам да го изненадам сопругот за роденден. И цена ако знае некој?
Да провериш во Академска Книга, тие продаваат литература на англиски. На нивниот веб-сајт дава резултат дека ги имаат овие две, ама може имаат уште некоја.
Дали некој купувал во скоро или знае кај има куфер, средна големина.Цена и место ме интересира. Значи просечен куфер не луксузен и брендиран.