Дали некој знае каде можам да најдам букви со магнет ама кирилица. имам дома руски, ама сакам мкд доколку има?
Дали некоја феминка ги користи Марион колор шампоните? Знае ли некоја кадесе продаваат низ Скопје? http://en.marionkosmetyki.pl/offer/...lor-shampoo-in-sachet-lasting-4-8-washes.html
Јас имам користено и тогаш ги купував во Веро маркетите, а мислам дека ги гледав и во ДМ. Сигурно ги има во поголемите маркети.
Дечки, квалитетни и убави машки педерки, не многу големи? Каде има? Самсоните или спортскиве продавници? Не сакам да биде ептен спортска, ама и не сакам ептен елегантна (ако има такви). Совет?
Ми треба за подарок мало кожно несесерче ама машко. Ако може да се нарече несесер. За основни работи како на пример паричник, телефон, клучеви. Каде би можела да најдам? Дуки и Дасо немаат.
Спроти Рамстор Центар има мал дуќан со кожна галантерија А&V мислам така нешто е до Европски Центар.Имаш и во Горица Трејд.Мислам дека првиот што ти го кажав се поквалитетни.
Каде можам да најдам убава кутија за накит? Да биде троа поголемка, ама и цврста. Во Џамбо гледав, не ми се свиѓаат. Сте виделе некаде?