За на кај чаир, автокоманда, ...селските кај што стојат. На семафорите одма позади автобуската, до тоа се за 99
аха. абе јас имав ептен профи и го рикнав, години беа во прашање. па барам таков само да не е пластичен туку мекан за стискање, пластичнине ич не ги бива. ај баш утре ќе тркнам, фала ти.
За таков професионален ти зборам, башка имаш и шлаг, пудизи, мрвици, кокос на кило...фондан...буквално се
@LiliBoz и јас во Овалекс би ти препорачала. Имаат и огромен дуќан на пластичарска улица карши Америчка амбасада. А магацинот им е до Дојрана ресторанот (Ќерамидница). Во ДМ има на Профисимо шприцеви за еднократна употреба како ќеси, со различни продолжетоци. Е сега, не се како професионалните, знам, оти имам и јас таков профи, како вреќичка е. Ама зедов за еднократна употреба оти не можам различни кремови да шприцам со иста вреќа. Вака, мирна глава
Овалекс на пластичарска? Да, на главната улица после првите семафори што се, од десна страна. Згрешив погоре што пишав карши Америчка амбасада, не се баш спроти нив, туку на крајот на пластичарската улица, на првата раскрсница према амбасадата (втората раскрсница е пред самата амбасада). Нема шанси да ја утнеш, си ја пишува фирмата. Се надевам ме сфати за каде ти кажувам.
Ми треба мала помош. Каде може да најдам голема и убава новогодишна елка. Густа да е ми треба за во салон, просторот дозволува и некоја поголема. Еве пример како на сликава
Луѓе освен нутри булет зашто е 4 000 а немам толку,а татко ми не може да ги јаде сите производи зашто скоро сите заби ги има изгубено па некој искуство да ми каже некој блендер што му се погодил. Глеам во Нептун некои блендери од 1000 па нагоре со ргосувачки,нергосувачки челик на сечилата и итн. Ке ве молам за мислење?
На Делимано комбинираното е ок. Да не се мешам у штипки... ама ако татко ти ги има изгубено скоро сите заби, подобро да му го решите тоа. И онака целосна вилица е бесплатна, во Железничар амбулантата имало одличен протетичар.