Зависи за што ти треба. Ако ти е за ароматерапија од Ла Сои, Биокулт Ако ти е за просторија од Зегин Буњаковец, ДМ.
Ми требаат оние топчиња кога ке ги ставиш во вода нараснуваат. Обично за украсни вазни се користат. Отприлика Ново Лисиче- Аеродром до Бисер каj можам да наjдам? Се надевам убаво обjaснив па ме разбравте.
@CrazyOne по цвеќарите обично ги држат.. На тие што се ставаат во вода и растат, во разни бои на тие мислиш, така?
Побарај од фирмата Gazer. Имаат продавница во Топанско, но истите модели ги има и на тезгите во внатрешниот дел на Бит пазар.
На бит пазар има на тезги и во една специална продавница за волница и игли таа е спроти полициската станица во близина на една продавница за шминки мода.
Одамна неам отидено таму, полициската таму беше негде позади близу Атлантик? И која цена се иглите и волната?
После атлантик натака има како скали за нагоре и имаат во пакети волна ,за иглите не се сеќавам која цена беа ама знам дека не беа скапи а од волните имаше цени почнувајќи од 25 денари јас купив неколку од 50 има секакви бој по пристапни цени.