Здраво феминки. Каде можам да си купам гаки со текст од позади или напред? Оние како што ги има во New Yorker ама поефтини?
Чорапи со зимски/новогодишни мотиви некаде имате видено? За деца сум видела, ама за возрасни нема ли? Со снегулки барем.
Луѓе каде можам да најдам: а) тефтери за цртање /скеч блокови во разни големини, б) технички моливи со мина поголема од 2,5mm, в)рапитографи, г) јаглени моливи во разни бои, д) папки поголеми од А4 формат и сл. работи?
Бев се што барав најдов само скеч блоковите не ми се свиѓаа бидејќи јас барам такви со дебели корици што се као тетратка. Не можам да ставам слика од телефонот пошто е зафркнат. Сепак фала ти за советот.
Како тие на првата слика јас имам купено од @Home (Coin Casa) што е во склоп на Техномаркет кај стадион. Имаш избор и во Икеа, ако те води патот натаму.
Извини, ама не ми текнува колку пари беше, лани ја купивме. Мислам дека имаше и слична на таа на втората слика само поголема, ама не се сеќавам на износ.
@ThatKind а да провериш по пазарите каде што се продава пластичарија? Или на пластичарска улица? Моиве дома се купени од такви места а не коштаат повеќе од 200ден.