Каде можам да купам отровно средство за прскање на овошките ? Оние да не ги јадат ситните муви или незнам шо. Има ли онлине да се порача од некоја земјоделска аптека ? Нешто појако ни треба. Фала ви
Девојќи потребна ми е мрежа да купам , како што има внатре во шушкавите тренерки. Би купил и тренерки од пазар и би ја извадил мрежата. Проблем е што ми треба 1 метро, па нема да ми завршат работа тренерките. Ако некој од вас забележал ќе го замолам да помогне. Јас не сум сретнал никаде
Монистри дрвени во разлаични големини букви исто така каде можам нжда најдам..Ми требаат итно имаам порачано но ке стигнат за недела дена мене ми требат итно..Дали има некоја продавница која врши и достава..Ако некој знае нека ми пише
Nema da e kvalitetno,ke bide tvrdo i ko gumirano vnatre poeftinoto avokado. Redovno kupuvam po golemive marketi i ja menuvaat cenata od 400-220ili230 ponekogas,zavisi od sezona. Spored mene najkvalitetno avokado kaj nas drzi Vero-Jumbo. Inaku nadvor od drzavava vo Lidl e od 4-5evra i e prevkusno.
На пазарите. Има помали и поголеми модели наменети за диоптерски очила и очила за сонце. Пред еден месец купив од Бит-пазар по цена од 100 дена.
Kade mozam da najdam plastichni kesi za zastita na zimska obleka od molci koja visi na zakachalka.Neznam kako se vikaat.Porano gi imase vo dgambo I vero no sega nema.
Во каталогот од Веро што трае до 29 април има некакви “платнени футроли за костим“ 65х100цм за 99 денари, види таму.
Има да али незнам сегде како се движат, сличајно една пробував ама беше мн јака околу 20и нешо илјади таа ја шо ја бендисав