Каде да најдам вакви симпатични маски за Samsung galaxy s5? Сите што ги најдов се за iphone. Може и некој селер на Алиекспрес да ми препорачате или да ги најдам тука кај нас во некоја мобилара,било како. Вака нешто барам. Спојлер
Каде можам да го најдам парфемов??.. го поставив прашањево на други две теми .. но навистина ми е итно :/ фала однапред
Кај да купам албум од In Flames? У сабота планирам да идам у Југотон да видам дали има, пошто не ми одговараат на фб. На друго место дали знаете кај да барам, секој совет е добредојден. Фала
^Нема у Југотон,сум барала. Ќе идеш у тоа што е малце понатака од Југотон(не 1/2 Југотон што е до него,туку малце понатака) и таму прашај,имаат доста избор на албуми,најдов некои албуми што дури и на интернет не можев да ги симнам ко што треба.
^Да,да..Не знам само точно како се викаше,ама во истиот правец е,ќе видиш едно чудо цедиња,се гледаат од надвор..Кој албум точно го бараш?
Кај да си најдам маички со бендови? (Guns N' Roses, Arctic Monkeys ово оно) Ама нејќам да нарачувам да ми печатат. Онака едноставно влагаш у продавница, ја глеаш маицата, пробуваш, купуваш и искачаш. Како ви објаснив, ко неандерталци да сте Спојлер копи пејст мавнав на мислењево, прво го пишав во друга тема
Јас од овде нарачував https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D ... 31?fref=ts А4 форамт е големината за 350 ден, е само што малце ми е замаглена сложувалката, сигурно е подобро помала слозувалка така што сликата нема да биде зголемувана и поубаво ќе се гледа. И имаш сложувалка со магнети и без.
За Guns N'Roses горе во Еко центар во ГТЦ.Се наоѓаат таму и други бендови,ама малку се рок,повеќе се метал бендови...Арктик манкис не знам каде има пошто не ми треба,ама можеш да провериш во Југотон. Убави маички се наоѓаа и во Инфлуенс во Лептокарија,ама сеа го затворија.
Се сложувам и јас за Дик-Арт јас имам порачувано чаша и приврзок за клучеви.. си ја знаат работата дефинитивно
^Пред една недела мислам дека го затворија...Беа на попуст маиците,по 500 денари,ја си купив 2,а при крајот беа 3 за 1000,ама паметна јас све испотрошив.