Нарача Нарачај си од канада оргинал поевтини се од тука ако имаш можност или послаба варијанта од кинеските сајтови се добри
13,000 На фб страна ми се појави, ако најдам ќе ти пуштам линк. Имаше повеќе бои и видови од овој тип.
Каде може да купам peeler кој ренда во форма на нудли? https://www.amazon.com/gp/product/B...1&tag=cooandkateop-20&linkId=IOGH7FTKIFC5TQOA
Феминки од Битола, каде можам да најдам букети ливадски цвеќиња, ми требаат за пикник-забава на отворено, нешто вака замислувам
^Ги постирам одново првите две слики зашто ми излегоа без врска на претходниот пост а ми поминало времето за редактирање/бришење на мислењето.
Знам дека не е за облека ама сакам да прашам дали некој знае каде можам да најдам вакви tapestries што се закачуваат на ѕид во Скопје? Не мора баш вакви исти, но со сличен дизајн.
Селфи стап? Има ли по Битпазар уште? Ми се гледа како практично за на одмор кога нема кој да те слика
Ова со воздух се полнела прв пат ја гледам , интересно и на попуст е гледам. Јас барав од тие што се полнети како со перли или поим немам што има во нив на изглед слични на оваа што ја постираше само се со некој полнеж по меки