Здраво, дали некој знае каде во Скопје можам да најдам вакви чоколатца (не сакам да нарачувам онлајн)
Каде можам да најдам од хартија направени банкноти - книжни евра? Нешто како во Monopoly што се, ми требаат за деца да играат.
Фала за одговорот. Претпоставував дека таму има, ама ги немам видено, па сакав да се осигурам, да не одам за џабе. Ако ти текнува, кажи ми каде стојат во Џамбо, да не губам време да ги барам.
ај и овде да пишам зошо сум очајна ПОМОООООШ !!!дали знаете каде се продаваат силиконски ленти/како двострани што се лепат на телото со фустанче за да стои прилепено, пр да не паѓа кај деколтето . И вакво Boob Tape за да ги држи градите нагоре при фустан со длабоко V кај што не може да се носи прслук.. не знам дали имам време да нарачам од нет пошо ми треба за 10дена..
Каде во Скопје би можела да најдам pre activated SIM card, т.е. само да ја купам картичката, без регистрации, давање имиња, матични броеви и такви чуда?
Каде да купам нешто ефикасно против инсекти во домот како оние апаратчињана или некој спреј, а да не е скапо? Дали вие користите некое такво и сте задоволни?