Imas probano so Raid dali ti vrsi rabota? Imase I vo Top Shop kako za v struja se stava isto protiv insekti neznam dali seuste ima...
Немам пробано Raid, каде можам да најдам и која му е цената? Во топ шоп гледав едно апаратче над 1000 ден. беше.
Au tocna cena neznam ama mislam ne e poskap od 200 den taka lupnav moze I pomalce da e a go imas skoro vo site marketi mozebi I vo prodavnicki ke go najdes Raid sprej vo zolta boca
Го гледав и јас баш прееска тоа за инсекти 2 за 990 мислам беа. Така нешто. Ама не знам колку е ефикасно. Имаше Pest Repeller тоа се 2 за 990 и Pest reject pro 1290. Мене ми е за комарците и тие мушички досадни што се. Некој искуство има со апаратчињава?
Не се ефикасни и не вредат за цената, па дури ни за понуда 1+1. Подобро земи од Раид. Лани имаше и во Кам. Оттаму купив.
Од излези влези на тераса, додека го повлечам комарникот ко да има гратис крв за цицање влегуваат комарци аман. Ќе земам по сите соби ќе ставам. А мирисаат на Раид тие или не?
Купив Раид јас и задоволна сум стварно нема комарци в соба кога го пуштам. А го пуштам кога го оставам прозорот отворен неколку саати за да се излади собата пред да си легнам. Не мириса баш, освен ако многу се доближиш до него има некој слаб мирис.
@poenta @Amellie13 Ќе земам баш утре. Добро штом не мириса многу, оти тие пипсови за бубашваби многу јако ми мирисаат. Мислев толку јако ако мириса, џабе ќе купував Од утре вака: