Пробај дома, имам видено слично нешто по цвеќари и тоа не се во ваков дизајн со песок во боја реден, туку5 малечки во саксија и беа 1000 and up. Не се исплати, на битпазар малечките по 50 денари се, премногу видови има,а песокот во боја е околу 100 ден. И кактуси само во ваков песок и во волку голема саксија не пррживуваат баш нај.
Бели школки за свадбени бонбони? Побарав на алиекспрес и алибаба, но не успеав да најдам. Сте виделе ли негде низ Македонија или на нет да се продаваат?
Може ли некој да ми каже од каде може да купам кафемат Dolce Gusto? Во Сетек гледам дека имам ама мислам дека не е оригиналното Dolce Gusto што го има во 7гр. еспресо студио, а таму немаат на лагер и незнаат кога ќе има.
Каде може онлајн да нарачам сложувалка (adult, со над 1000 парчиња) ? Видов на сајтовите на Ravensburger & Trefl, но не работат во моментов или не се достапни одредени артикли во нашата држава. До сега од Jumbo и книжарницата Матица сум купувала. Матица преку порака ги прашав дали вршат онлајн продажба и достава на сложувалки, но за сега немам добиено одговор. Ви благодарам однапред!
Дали сте виделе некаде да се продаваат такви слики како тие лево, неколку мали да прават една голема слика?
https://www.facebook.com/sliki.tapeti Само да те предупредам, сум видела слики од ваков тип во живо и убави се само кога се гледаат баш од напред, од друг агол се малку чудни.