Види и во продавнициве што се online (outleton, Contigo). Имаше обични мали до околу 1000 денари, некои рачни до 500 ден.
Здраво, дали знаете каде може да се најде убава метална табакера или кутија за цигари? Да не е од оние ко пластични што се по 100ден
Дали имате видено низ скопските поголеми маркети пакет 1кг цедевита со гратис чаша? И што цена? @Dream-Girl имаше пишано во Зегин, ама изгледа нема во сите ...
Ако мислиш на стаклена чаша од Цедевита, имаше мислам во новиот каталог од Веро маркет. 1kg Цедевита + чаша 300 и нешто денари е.
Хејј Женскии, дали некоја знае/видела негде кај нас ваква машина за чистење четки. Знам дека на Aliexpres и Ebay има, ама некако не ми се чека
Не, ама гледав видеа на јутуб со рецензии затоа што и мене ми фати око на почеток, и после четките ко расцветани им беа. Не би ризикувала искрено да си уништам четки за малку побрзо чистење
Дали знае некој каде можам да купам метални/од бамбус или стаклени цевки за пиење? Барав во Јиск ама не најдов, не знам каде би можело да има на друго место..?
Фала ти на одговор. Јас имам многу убава ама од ИКЕА. Не знам сега странине онлајн што препродаваатдали имаат тави. Одлична е, малку ми загоре после многу години, и тоа поради моја невнимателност но сеуште супер рабора врши и не лепи