Овие бонбони случајно да не сте ги виделе по Ск, и каде точно, ги имаше до скоро, па пак тешко се наогаат, сакам да си земам повеке залихи, тие ми се,, релакс седатив во ПМС'',  и очајно ми требаат
https://www.slikarskipribor.mk/set-za-izrabotka-na-svekji-pebeo-gedeo-PBO766015?tab=description Овде има
Да ми предложите миризливи свеќи ама стварно шо мирисаат Вака од маркет, не од тие што прават дома пошо ми се скапи.
Пишува дека се миризливи но не се. Треба да седиш над нив за да осеќаш мирис. Затоа прашувам дали знаете конкретна марка свеќи што вистински мирисаат
На времето од Glade баш мирисаа,сега не сум купила да не те лажам.Ама пошто бев опседната порано со свеќи само тие мирисаа
Во Техно гас ги изнајмуваат, околу 4000 ден е месечно и + 200-300 ден за маска или носна канила. Провери ТГС Технички гасови, се наоѓаат на кружниот во Влае, до бензинската (Окта или Лукоил не знам која беше). Не може без закажано да се отиде, така да на google имаш број- јави се прво. Ова ви е поисплатлива опција, ако болниот само некое време има потреба од кислородна поддршка. Ваков систем да се купи чини околу 48.000 ден. Инаку, ако се решите да купите, на интернет барај како кислороден концентратор, ќе ти излезат неколку опции од каде може да набавите.