Каде да најдам вакво нешто за велосипед,колку км се поминати со која брзина итн ама ефтино да биде...Ако има на пазар ,каде има? Исто така оние као за на рака као појас за да ставиш мобилниот знаете каде има? Благодарам.
Kaде да купам планер?Гледав во Офис плус,ама не ми се даваа 800 и кусур денари. Па барам поисплатлива варијанта. Не е битно дали е шарен или посериозен,само да ми врши работа.И да има убав неделен преглед со големи коцкички за пишување. До сега сите што ги имав ми беа од промотивни материјали и врска немам каде да барам. Вака нешто. Спојлер
Гугл плус, календар, ист како овој планер, со тоа што ти прави аларм пред да треба нешто да завршиш. 0 денари е.
Да ве прашам дали некој знае каде и дали има посебна продавница за текстилни бои и бои за стакло? Фала ви однапред
Еленче, прошетај се до Џамбо и земи си закачалка за вратоврски. Ги има во повеќе бои, а многу убаво се вклопуваат со собата затоа што се преедноставни. Не се сеќавам колку ја купив, не беше скапа воопшто, а многу работа ми заврши. Си ја закачуваш на огледало или ѕид и нема мака.
на iherb.com за пола долар ) http://www.iherb.com/iHerb-Promotio...=0&lc=en-US&w=tea infuser&rc=370&sr=null&ic=1
Elence, јас сум видела во рамстор 100% , а мислам дека и во Џамбо имаше, али не сум баш сигурна за таму
Се извинувам што и одве ќе морам да го поставам прашањето Знаете каде кај нас можам да најдам dream catcher? Не сакам од нет да нарачувам, не ми се чека.