Здраво девојки, ми треба помош од вас во врска со некои онлајн продавници каде што можеш да платиш онлајн а да е вклучено и каргото. Фала ви
Уличката кај ресторанот Пелистер, не знам дали има посебно име, ај да не утнам. На тезга продаваа, баш исти такви. А и кај споменикот една Ромка ми нудеше вчера, сигурно ќе е таму. (Инаку ми нудеше честитка за 2012, душа, ме изнасмеа).
Каде можам да најдам тврда кутија за новогодишно пакетче до кај 150-200 денари максимум. Во Џамбо и Базаро немаше
Колку тврда ти треба ? Ако мислиш на картонско пакетче, види во КАМ , 23 денари беа. Само тие се од обичен картон, а не кутија каква што користиме за складирање работи. Во Џамбо би требало да има, ама можеби се потрошиле. Дека во летокот има кутија. Понекогаш ги ставаат на долниот кат кај новогодишните украси, а понекогаш на горниот, кај ќесите и кутиите за родендени.
Таква каква што користиме за складирање ми треба, ептен се слаби тие во Кам Ќе проверам пак во Џамбо, фала ти
Во Технополис Има различни по големина https://tehnopolis.mk/p/3570/kutija-za-chaj-650104-24x7cm Не знам дали негде има комплет кутија со чаеви внатре.
Каде има обично огледало за на биро? Само што го скршив, а не сакам да одам по пазари со ситуацијава.
Каде да најдам ваков сличен модел?Не од Тимберленд, скапи ми се, да ја истерам бременоста 2/3месеци со некои вакви...