Каде можам да најдам квалитетни земјени тавчиња, не големи, туку од оние малите за порција што се, за еден човек? Значи не петпарачки, туку поквалитетни. Ајде пуцајте, не мора само во Скопје, може и во Охрид или некој друг град низ Македонија.
Во Скопје има во чаршија и во редот на дуќани меѓу автобуската на Бит пазар и поликлиниката . Е сега за квалитетот, не можам да кажам ништо. Спојлер Ние сакавме да купиме голема тава, но не ни се даваа 700 ден
каде има балони со it's а boy, it's а girl? ми треба што побрзо па некои места осим во гтц каде има? и која цена е 1 таков балон и дали имаат за испорачка до каде сакаш да однесат?
ЖенЦки, незнаев каде да го поставам прашањево, па ај реков тука........Каде има продавница на Базаро во околината на Центар, зашто нели го затворија тој во Соравиа...?
@Kitten мислам дека сега имаат само една продавница, таа во Ново Лисиче, една или две станици после ТЦ Бисер .
Ми требаат вакви шарени хартиени кеси, исто вака да се затвораат, не со рачки. Само без препораки од интернет страни, итно ми требаат. Може и вакви
ваков планер или сличен...битно ми е да има позади такво за ливчиња и тие страници што се поделени како коцки за секој ден да си пишуваш..ептен ќе ми врши работа
@Libera , од тие како на преклоп сум видела на многу места. И по поголемиве маркети и по цвеќари. А од тие без рачки не, но би можела да ти заврши работа обична ќеса какви што има секаде да купиш и да ја пресечеш. @girlx3 , има во офисплус планери, е сега дали има баш каков што бараш - не знам. Ама јас сум купила од таму па види провери си.
Кај да си купам ваква чаша? Иста ваква Имам дома виолетова ама стаклена/прозирна од Џамбо. Сакам ваква боја...
Убава маска за телефон Samsung Galaxy S4 од оние срцкастите знаете на какви мислам? Видов многу убави во Tally Weijl и Bershka, ама се за iPhone се. Ако знае некој конкретно кај има за мојов телефон и какви нека пише.
Во Веро имаше, и тетрапак и конзерва. Тетрапакот го чуваат во фрижидерите, а конзервите кај кафето некаде. Прашај си, сто посто имаше.
---> Барам вакви бои, кои по извесен период паѓаат ... во Битола барав, немам најдено. На интернет и интернет нарачки не преферирам сеуште за да нарачам или било како ... некаде дали имате забележано?