Ја знам секоја година имаат и тоа стојат одма на почеток коа влагаш. Пред некое време ги гледав имаше Дедо Мраз, бастун, снешко. Може моментално да немале ако мислиме на истите.
Каде можам да купам ортопетска перница за меѓу колена? Или доколку имате нарачано од некаде и сте задоволни.
Каде да најдам Милка пакетчиња најефтино, имам еден куп за земање, а кај што гледав се околу 500 ден.
Бев во Кипер зедов пакетчиња милка цената им беше 289ден Внатре имаше три милка чоколади, барни колачиња, орео и тук крекери ако добро сум запамтила
Во Флорис Кочани има. Каде да најдам пеперутки за елка? Мислам @emkaemka имаше, па да ми посочиш каде да барам?
Базаро, по две одеа во комплет 80ден, баш се ефектни, ама последно кога бев немаше (Лептокарија). Помали пластични имам од Меркур, ама купени пред години, по една идеа, 100тина денари, да провериш сега што нудат. Алфи исто како да видов последно кога бев.. И Џамбо имам видено, ама скапи беа, мислам една беше 200ден, а квалитет 0. Имаат и едни ушт ене си ги фатил се распаѓаат.. Збеснати се они веќе скрос