Девојки, имам тримесечна картичка за во Miss Fit во Топанско, меѓутоа не можам да ја искористам, а пари не враќаат. Дали можеби некоја би сакала да ја земе? Теретаната е само женска, имаа акција: 3 месеци за 2600денари со неограничен број на влезови месечно. Воопшто не е користена и тие три месеци можете да ги почнете кога сакате.
Јас купив од @just___adri на инстаграм преубав планер за 550 ден и што мене посебно ми се допаѓа е на македонски, другиве се што гледав се на англиски. Ти го препорачувам преубав е. Исто и moooki има убави, си земав и таков, зависи каква содржина сакаш, ѕирни ги на инста
Од каде можам да нарачам интересни ќесенца за Коледе? Секоја година по групите гледам интересни, јас ставав во обични па ги декорирав, ама сакав нешто шарено да се радуваат дечињата.
Дали има некоја онлајн страница каде можам да купам новогодишно пакетче или нешто интересно поклон за деца бидејќи моментално сум во странство? Сакам да биде онлајн за да може така да биде доставено директно до дома
Прашај во локо кроко. Има опција да доплатиш дедо мраз да го однесе. Види и бубамара-интернет продавница.
Вакви слични новогодишни венчиња каде има ?може и со лампиончиња мали..по можност да испракаат по карго..?фала.
Знае ли некој каде може да купам женски скијачки панталони ама slim fit? Се само regular fit наоѓам..