Дуки дасо, поевтини се и од таа цена. Имам од таму новчаник, веќе 2 години го носам, задоволна сум, не е ич оштетен, а и убав избор имаат на модели.
Од дуки дасо нешто не сум задоволна, а и мн еднолични ми се. Можеш да видиш во карписа, до таа цена сигурно ќе најдеш. Исто и во парфоа, ама многумина ми кажале дека квалитетот и не е нешто нај нај. Исто многу убави имам забележано и во страдивариус.
Од мое лично искуство, Парфоа се поквалитетни од Карписа. Парфоа, најубави новчаници имаат. Разгледај си овде https://www.fashiongroup.com.mk/dodatoci/parfois/
Има вакви слични да нарачаш од онлине продавнициве, а би требало да има и во овие што продаваат санитарии. Инаку онлине мислам дека беа 200-300 денари.
Имаше онлајн по фб по страниве за санитарија, но вакви чешми имам видено во бриколаж/ алфи и сл. Можно е да има и општо продавнициве кај што има санитарија
Каде има капсули за DOLCE GUSTO ама за топло чоколадо или какао? *најчесто купувам во Рамстор, но сакам да сменам....
Имаше во ранерс, она во гтц, ама и по овие за спортска опрема има, ѕирни онлајн пво пред да се залеташ да не отидеш за џабе