Ве молам за помош, каде да најдам мартинки за на рака , сега за 1ви Март , секоја година носам , но добивав од Бугарија , оваа година немаше можност да ми пратат
@FairyGirl Ако прашањето се однесува за батерија за мобилен телефон, прашај во продажните салони на мобилните оператори, но треба да ја носиш и батеријата за да го запишат серискиот број, доколку ти одговара цената за порачка. Последен пат кога прашав, цената за батерија Sony Ericsson беше 800 ден во Т-мобиле. А за половна, можеш да купиш во продавниците за сервисирање на мобилни апарати каде цената е 50% поевтина.
Бидејќи се ближат велигденски празници, сте виделе ли некаде бомбончиња во форма на јајца? Боја небитна, но поситни да се, не како чоколадните (на Витаминка мислам беа).....? Еве за што ми требаат:
Не знам дали вакви би ти послужиле, ама M&M's од кикирики имаат слична форма како што бараш и малечки се. Еве слика:
Ако не најдам ништо послично на јајца, ќе земам од нив...Фала @crimson што ме потсети дека постојат бомбониве