Здраво, дали знае некој во Скопје каде може да се купи хартија за готвење која изгледа како да е од весник?
Здравоо, дали некој може да ме упати каде може да купам квалитетни лепенки за на градите зашто ќе носам фустан што не може градник под него, па ми треба некои што ќе издржат нема да ми паднат првата минута.
@Feniksgirl Лично не. Но, пребарав сега на форумот, една членка има пишувано дека има купувано од таму и дека и биле супер, особено бидејќи имала поголеми гради. А и друга членка има пишувано дека вакви ленти има видено во Тезенис, па провери и таму. Се надевам одговорот ќе ти биде од помош
Kade da najdam konec koj se upotrebuva vo kulinarstvo za da napravam rolati so meso da go vrzam rolatot?
Имаше во кам и стокомак, верувам дека уште ги има. Замрзнати само ги ставаш во рерна да се допечат мислам дека и во микро можеше
@злоба Вообичаено во парфимериите би требало да најдеш. Инаку во Авон има вака: Во Кико Милано има ваква нијанса, не е баш кафеаво, но пак повеќе се истакнани трепките https://www.fashiongroup.com.mk/maskara-za-oci/304439-maskara-za-oci