Кутивчиња за лекови од понеделник до недела ама да бидат шарени и интересни во џамбо само обични имам видено?
Кај да најдам "торбица" што се закачува на шипката од точак? Има некоја и за мобилен, ко оние на рака што се ставаат за трчање? Сакам нешто што можам и новчаник, клучеви и други ситници да ставам, но и мобилниот ама да имам пристап до екранот додека возам. Постои такво нешто?
Имаше во Џамбо такви, со проѕирно се ододзгора па можеш да чепкаш низ тел, да видиш таму и секаде кај шо има опрема за точаци.Евентуално ако не ти се брза на али сигурно има
Zdravo kade da najdam novcanik mal kako porano sto imase skaj so vezano cvetce, edno bese za karticki a drugo so patent pozz
Сум гледала во Вицко, технополис, џамбо, пантер мис и на оваа фб страница: https://www.facebook.com/permalink....nEDjyNs1q7b4nXzxSzdqBYifxl&id=100086738086118. Јас лично имам од пантер мис оние што се лепат:
Здраво, каде би можела да купам во Скопје машки фармерки? Ама да не се слим фит, скини или над глужд, туку покласични обични машки фармерки.