Каде да најдам цветови од овој вид? Знам дека има алиекспрес ама ми требаат итно, некое подостапно место.
Каде можам да најдам лажичиња за мед од 8цм ? Ми требаат во голема количина.. 400. Алибаба шипингот им е ХАОС , алиекспрес испаѓаат скапи, амазон исто така. Некој идеа? Фала ви
И од овие теглички по 25мл што се. Лулиште ги продаваат евтино, но за количината која ми треба ми се скапи..
Јас прашав во тема општи прашања и го прочитав одговорите ама тој е со големи заби како за расчешлување и без дршка. Барам како обичен чешал со дршка или си две различни големини на забците од дрво, гледам на Али има од ружино дрво.
Страни каде што шијат постелнини по нарачка? Пример ми треба долното да е дупло со ластик, три навлаки за перница, две јоргански навлаки, значи баш по нарачка
Не ми текнува на името и дали е уште истата продавница, доле во ГТЦ до Стружанка, по порачка ми направија чаршав со ластик, верувам сите помали дуќани така работат.
Пред некоја година нарачав од Dizajn Teks- Дизајн текс (така се на фб). Коректни, брзи, постелнината се уште си ја користам. Само наведи им висина на душек, затоа што мене малку ми е кнап креветскиот чаршав. Имам нарачано детска постелнина по мерка (мислам дека шијат и за возрасни) во Лептокарија, ама не памтам како се викаше дуќанот. При крајот на трговскиот беше, према Нлб, во вториот (внатрешен ред). Исто океј изработка и квалитет.