Kade da kupam ranec dokaj 1000 po moznost vakov crn so 2-3 pregradi no da ima od strana za sise da se stavi...
Ја би ти препорачала на битпзар да бараш ... сигурно ќе ги најдеш на многу поефтини цени отколку по бижутерииве
Има на Бит Пазар на крајот на улицата продавница SUK impeks се вика одма до неа има продавница за бижутерија нема што нема од ланчиња, обетки, шноли, венчиња што ти душа сака.
Куцни на maps го наоѓа одма, инаку е на внатрешната улица од кај што треба да се качиш за катната гаража ама кој и да прашаш таму ќе ти помогне ја знаат продавницата има уште една таму за репроматеријали Weding House се викаше мислам, помеѓу тие две е. Се надевам ти помогнав
Да видиш по спортскиве ако ја има таа димензија, ранерс, спорт вижн... Или земи ја таа од 170 и пресеи ја со скалпел тоа е обичен сунѓер
Здраво, ако има некој од Струмица да ми каже каде има квалитетни куфери кои можат да издржат поголема тежина но со пристапна цена. Бидејќи често патувам барам куфер кој нема да се скрши по првата употреба. Некој ако има искуство?
Девојки, Предложете ми продавници за машки сребрен/филигран накит (прстен или алка), од каде што можам да нарачам онлајн, бидејќи не сум од Ск.