Вакви интересни радиа или можеби на блутут се врзуваат не сум сигурна, само на излог имам видено позади собрание на улицата едносмерна што е, некаде после тоа за лифтови накај краш (не знам дали ме сфати добро). Имаат многу интересни можеби да ѕирнеш
Каде да купам убав, зимски јорган, да не е многу тежок, а да топли? Дали некоја има искуство со јорганите на Галена?
Somnia shop, тие продаваат јоргани наше производство, на Comfy Angel и не се воопшто скапи, брзи се со достава. Јас сум презадоволна, за децава пред некое време зедов зимски јоргани, лесни се многу, иако волуминозни. Доста топлат, немам замерки.
Да прашам каде би можела да купам ефикасно средство против мравки зошто зградата кај што купивме нов стан е направена на мравјалник и сите станари се жалат катастрофа е прават лом дури и лебот кесето го кинат и влагаат внатре.чистење нон стоп но џабе е.живеат некаде позади кујната.и насекаде.одат по мирис.нема спас..дали сте имале ваков проблем?искуства споделете ставав и лук.чистев и со оцет.кога живеевме во стариот стан едно време нападнаа бубашваби и лебарки па ставивме коцки едни на секој ќош од битпазар ги купивме и помогнаа исчезнаа.е сега незнам дали истите би помогнале и за мравките.продавачите сигурно ќе речат да нормално за да продадат.ваши искуства.ве молам
На jysk не функционира за онлајн нарачки, веќе подолго време покажува наскоро и никако да дојде тоа наскоро