Пробај со прашок за алишта, сол, ѓумбир или прашај по земјоделските аптеки за некои киселини, прашоци па стави како тесто во ќошовите, друго не ми текнува. Внимавај само ако купуваш отрови внимај како ракуваш со нив и не ги ставај до јадење, биди особено внимателна ако имаш куче, маче, мало дете !!!
Ќе можеш да ми кажеш какви коцки земавте? и каде стававте? бидејќи имам мало дете па не знам колку е безбедно а страшно ме нервираат секој ден лебарки , секој ден излегуваат
Коцките ги земавме на битпазар прашај коцки против бубашваби и лебарки искрено многу ефикасност покажаа појди ќе ти кажат поточно не памтам која тезга беше поодамна беше затоа.
Ние имаме од тие на дормео и баш се убави, ги користиме неколку години. Не се многу дебели а баш држат топло и пријатни се плус ги собира во машина, лесни за одржување.
Имам дупли јорган од Дормео, купен пред 6-7 години и задоволна сум, ама сега сакам да земам единечни и не знам зошто решив да сменам, да пробам некои други
Каде има во Скопје вакви фустанчиња елегантни ама да не коштаат цело богатство, во кој бутик? Овој на сликава е од Охрид има преубави работи и евтини ама осма се распродаваат, за еден саат
Спојлер: Јорган https://www.dormeo.com.mk/dormeo-embossed-jorgan Не знам со што е полнет и не е тежок, но го купив од дормео, во живот ништо повеќе не ме топлело. Едит: само перниците не ги купувај ужасни се
Кај може да купам такви солени корпички што се јадат? Веро можеби... шо знам кај може и дали воопшто негде се продаваат...