Јас пред два дена земав од меркур, околу 400 денари беше. Има и со цуцли и со капаче, зависи за што ти треба. Пс: и во комодита имам видено.
Во Бисер има една продавница за слики и филиграни, можеш таму да провериш, или доле во подрум има некои интересни продавнички
Мислам има низ повеќето маркети. Сигурно има во Веро, кам, Рамстора, смислам има и во Стокомак. Побарај од жито лукс, а мислам дека има и еден се вика Баш сомун. Во однос на цената поскапи се од обичните лебови.
Каде може да се најде чај од лист од малина? И дали има некоја од тие страниците за здрава храна што испорачува до дома, се утепав не можам да најдам..
На тезгите на битпазар кај што се продаваат шминки. На времето имаше и вештачки нокти со лепенки што се, да не ги уништуваш со лепак ако ти е за една вечер
Каде да купам некое убаво шише за вода (спортско, за во теретана) и евентуално шејкер за протеин, или нешто слично? Ми треба за подарок, не сум баш во светот на вежбањето моментално па сум отворена и за други слични предлози.
Каде да најдам маслени парфеми чисто масло? Имало некаде во Чаир само не знам каде точно, знае ли некој?