Баш пред некој ден барав, сум испуштила или пак во тој ДМ е немало. За некој ден пак ќе одам ти благодарам
Имам гледано онлајн продавници за кутии со некој пијалок, бонбони, честитка (роденденски, или по друг повод) но не ми текнува моментално на ниту една таква. Ми треба помош од вас, да ми кажете некоја. Или нека е страна каде што можам само персонализирана кутија да порачам со димензии што ми одговараат па сама ќе си ставам работи во неа. Никаде не можам да најдам соодветна, или се премали или преголеми.
| Online prodavnica za podaroci | Dostava na podaroci vo MK (podari.mk) Производи | vinozito.mk Slavi i Imendeni - Cvekara Bloom Подароци - URMA Има уште. И на фб можеш да побараш
Некоја страна да нарачам да ми исцртаат шолја? Ама по можност од Скопје за да не чекам многу карго да ми ја достави.
Здраво луѓенца,ми треба помош за од каде да купам такво за заклучување на точак ама некое поасално да биде поцврсто бидејќи имав од тие тенките ко со пин и ми се скрши после некое време.. а точакот го пазам бидејќи ми вреди и сакам да не го мислам кога ќе го заклучам на работа или слично.Знаете ли на кое место да проверам?
Види онлине, имаше една продавница велосипед.мк. Инаку можеш да најдеш и по продавнициве што продаваат велосипеди, во Веро Џамбо или на пазар.