Во Анхоч гледав, скапо ми е тоа искрено од 13 000 нагоре се. Искрено не ми се ни допага да седи пред ТВ, само колку да му мине меракот ми е. До 100 евра би дала повеќе не. Видов на една страна на интернет ама па и не знам колку се како што треба. Лани зедовме од Ист Г од една продавница, некои 2000 ден и беше неисправно, не сакаа да го заменат.
Јас одамна земав од пазар, ама квалитет -1000. Подобро дади повеќе пари ама ќе ги носиш. Пошо евтините модели не траат ни сезона
Здраво, каде би можела да најдам самолеплива чичак трака, нешто слично на ова (освен во office, бидејќи ми требаат големи количини)?
Провери на пазарите за текстилни производи, врвки, копчиња и сл работи. Ако не ти е за редовна употреба, кај секој кондураџија има, можеш да однесеш и да ти среди.
Decki mi treba pomosh, mi treba da najdam za da kupam ili iznajmam, avtomat (igracka) za dobivki na smart uredi(telefoni, tableti), sho se stava pari na niv za da si ja isprobas srekjata za da dobies telefon ili bilo sto Ako moze da mi dadete kontakt od nekoj sto go poznavate shto poseduva takva mashina, iako ne ja prodava bi mi bilo dovolno samo kontakt, ili kade bi mozel da najdam takvi avtomati Fala vi.