Немам видено ништо искрено да направам споредба. Прво имавме кеги преодувалки. Ок се ама према овие изгледа премногу лоша изработката и се некако лити. Се ми личи ќе и студи на земја. Исто се потесни, а малата има широко ноџе и овие баш и одговараат.
Фала! Барам поширока палета на играчки, да му ги заменам сегашниве сортери и пластични коцки. Затоа и барам нешто поевтино.
Добар скафандер од каде да тражам? Многу комплицирано ми е со палто се борам да го облечам. И дали да земам поголем број, бебе e 9 месеци
Ваикики видов неколку убави, ама Србија, би требало и овде да ги има. Ако си носи за месеците бројче, земи му 12-18 за зимава, сепак ќе го облечеш и испод.
Дали имате случајно некаде видено бик кола, џип, монстер трак или случајно зомби кола, не знам каде видел шо сака ми бара зомби монстер трак или бик
Не знам дали одговара баш на описот, ама купено е од Ваикики. Минатата недела во Ист Гејт уште го имаше Спојлер
Мајки, ај една идеичка дајте Сакам отпечаточе на хартија да направам од син ми од рачето и ноџето, ама со некаква боја. Малце е потешко изводливо, бидејќи веќе има година и пол и ќе пикне рака в уста. А дефинитивно сакам со боја. Што има на пазаров побезопасно?
Дали сте виделе некаде дебела зимска јакна со диносауруси за 3 год? Уште се шетаме со тенка есенска јакна зошто на зимската нема диносаурус. Или пак ако имате за 3 год што им е мала на вашите би ја купила, само да има диносауруси.