Фала мама. Од тука била земена, би било добро ако успеам од тука да најдам, ако не од тему ќе порачам.
Мамс, да ве прашам. Оваа продавницата на интернет reserved, кај делот за детски работи кај величините има 158 (12 години) 163 (13 години). Ме интересира дали 158 и 163 се мисли на висината?
Каде да најдам ски одело за дете 4, 5 год, ако е скафандер да е неутрална боја или евентуално панталони и јакна, панталоните црни, тегет, јакната може женска да е?
Ептен ги бендисав, ги видов сега на фб. Кажи ми да не си ги видела која дебелина се? Далеку ми е до Бисер да одам, а ок ми личат на изглед и со цена.
Pa kako da ti kazam, ok e debelinata ne e prenaduvano, ne e ni tenkichko spored mene taman kako shto bi trsbalo da e. Sin mi 2god.noseshe isto nekoja sredna debelina, no veke mu e malo i sum vo plan denovive da mu zemam od Manela. Mu imam kupeno trenerchinja po smeshna cena od 450 den.i se dobri ne izbledea nitu pak da se smalat. Kako ke ni se pokaze skafanderot ke vidime
Каде да најдам куќа за Барбики, не мора да е дрвена... Да не е над 4000, гледам сегде ја претерале со цените. Фала