Оваа ја имаме, претешка ми беше за градење, до негде стигнавме и ја скрив Сега сакам за Барби баш нормалнаголемина, оваа беше за мали фигури. Фала ти сепак на трудот
Хмм, не е лоша ама не е то то. Запната е за Барби, како Дримхаус ама прескапи се. Па и од картон гледам по 3000+
дали некој знае кај можам да најдам дрвени букви азбука? вака нешто ? имаше една страна на инста изработуваа, ама не работат веќе
Сакам да земам магнетни коцки ама да не се изгор скапи како во storybox , тие неможе да се скршат Па не знам каде има такви слични
Коцки како геомак? Во тополино овој сет има убав попуст, јас го имам земено за другарка, а мојата си има играно кај друго дете со истите, за помали се супер. Инаку во тополино, стори бокс и енци менци ги има овие. За магнетни коцки не знам дали има копии, ама за тие копиите од конетикс, другарка има земено и магнетите не се толку јаки и децата не и ги ни играат од што им паѓаат цело време. Ако земеш земи само ако некој ти препорача што имал или да одиш да ги видиш.
Види во бубамара играчки има. Моиве имаат еден сет сега сакам да им земам уште еден. И малово (скоро 2г) и големиот (7г) ги играат прилично.
Мајки ве поздравувам. Навистина ми треба совет што да купам за 7миот роденден за детето на кумовите. Апсолутно немам идеја, секоја сугестија е добредојдена…