Mom's Кажете некој шампон за 3 годинки. Хип користев ама некако веќе ми е ептен бебешки. Проблематична коса или кожа нема
Naturaverde шампони детски,ги има во ДМ,нешто со Мини,Дизни Фрозен се,јас земав плус еден на подарок добив,многу убава ја прават косата,сјајна.
Мојот има од Сторибокс, купена пред 5г, дрвена, може сега истата ја нема, ама верувам слични има секако Летото од Лидл поголема и поевтина купив за подарок. Пластична не знам.
https://www.instagram.com/studioinside.design?igsh=bjdkOWl1OTg2dXB3 Прашај дали изработува за дечиња, имам порачано јас за наставнички, прекрасни беа. Инаку види и Литература, сум видела детски, ама какви се точно не знам. Карес исто има. Во Молот.
Каде да купам било каква облека со Спајдрмен, тренерки, блузи такви работи за 4 годишно машко дете...Во Ваикики имаат ама од 5 години нагоре, во Синсеј има нешто малку, не знам каде да барам
https://www.zara.com/mk/mk/блузон-spider-man---marvel-p05431508.html?v1=410570186 https://www.zara.com/mk/mk/спортски-панталони-spider-man---marvel-p06224501.html?v1=410575156
Ќе ве молам, предложете убава чизма за на снег, цена не ми е важна за поголемо девојче и високи термо чорапи каде да најдам?
Чизми Коперминер, види во Д-спорт. Исто и едни од Обуча метро гумени и обложени внатре. Најдобри до сега овие се покажале. Чорапи високи за на снег и што не се спуштаат од Спорт важн, тие за скијање што се, мислам има и од Беоспорт мојов или Лидл се, немам појма, ама за скијање барај.
Искрено да ти кажам ме мрзи да чекам од Зара пошто сега е загреан дечкото, ама ќе ми треба и нешто за роденден па ќе видам, може некоја дуксерка ќе купам...му купив едни тренерки од Тему, не се лоши во материјал, пресреќен е ама секој ден бара да ги носи истите
Кои ти се покажале подобри? Коперминер најдов долниот дел е како гума. А ако не ти е тешко од Обуча метро да пуштиш слика да видам?
Коперминер е баш чизма за снег, планина, студ, удобна, лесна, непропустлива. Имам и јас и мм. Вакви има, мислам има и со патент ако не се лажам, тие веројатно си ги видела, такви не сум купила до сега. Спојлер: Коперминер Од Обуча е повеќе колку да поминеш, ги носи мојов како резервни кога иде на снег. Не ми се дома да ги сликам, веројатно има нешто слично и за девојчиња, види на сајтот, лани ги зедов, случајно ми испаднаа на фб и само ги порачав. Ич не пропуштија, не му се ни испоти ногата, топла и сува цело време, а цел ден во Маврово баш го мина со нив. Носел и Терех, Адидас, Тимберленд, ама Коперминер до сега се покажале најпогодени, кои горе не се стегаа убаво, кои пропуштија, кои беа многу широки и едвај се движеше у снег со нив..
Само овие ги наоѓам во продавница. Не ми се нешто нај нај. Ваква класична патика-чизмс како вашиве нема. Многу слабо избор за чизми за снег.
Во Д спорт има Коперминер сигурно сега пред 2 недели гледав, барај во кондури мислам, не во чизми...ние имаме ги купивме од една продавница од Прилеп лани, ама ни име ни ништо не знам од продавницата, презадоволни, сега викендов бевме на планина, два саати горе долу во снег ни капка вода немаше во нив...и јас по препорака од емка ги купив
Dali nekoj ima kujna od dzambo da mi prati slika da vidam kakvi se tamu? Da ne odam dzabe ako ne mi faka oko. I predlog kaj da najdam ubava rozeva. Ne ja nacekav vo Lidl drvenata