Можеби не е правата тема, преместете слободно. Каде во Скопје може да се сликаме со дедо мраз, има ли по трговските?
Сум видела на Ревлон детски во ДМ, кај Годи поточно, е сеа дали беше истиот не знам ич. Може и во она Hair Shop да го има.
Хелп, синко сака нешто за нова година од дедо мраз со paw patrol играчка како гаража, лизгалка и слично.. Дали имате видено некаде да бараме??
Каде да најдам ваква книга, да не е од Сторибокс? По можност поефтина. И од каде би можела да нарачам прирачник со активности (обично изработени од логопеди? Имам од Умни Дечиња, ама ме интересира и некоја друга страна ако има.
Не се исти, сум ги гледала, плус повеќето се за над 4години. Во овие има делови што се лепат, пиши бриши итн, многу подолго се користат.
Здраво, извинете ако прашањето не е дел од оваа тема но не можев да најдам слична, би сакала да ве прашам каде можам да најдам туториал како да направам бадникова пештера за децата?
На интернет види homemade nativity scene. Инаку за фигури и готови пештери годиниве мислам дека гледав во Веро Џамбо.
Каде да најдам зимски панталони, ама без јакна или целосен скафандер? Само панталони. Sinsay, Zara, Reserved-нема