@Bubish26 @doubleinfinity имаат и Синсеј и Зара, ама само мали бројчиња останато, 80ки. Затоа барам од друго место, може и онлајн
кое бројче ти треба? гледав на Синсеј имаше 98мици и нагоре и од еден модел 86ка ама синсеј дури ти стигне зимата ќе помине Јас лани му купив 110 иако беше 3 години и му беа малку големи ама ништо посебно, калапот на синсеј е помал секако
Женски дајте ми предлог поклон за роденден за 8годишно девојче.. За таа возраст ептен немам идеја. Алишта само не, тоа нема да погодам никако.
Во Просветно дело имаше интересни сетови за изработка на накит, за дневник, тетоважи итн. Сложувалка од 500-1000 парчиња Комплет книги - Идидора Мун, мислам се повеќе за таа возраст Бањарка или сет крпа и несесер за плажа Ранец - во Дуки Дасо имаше интересни Исто Просветно дело и Офис плус ташнички Сет капа, шал Мини куферче
Дали некој има искуство баш со овие магнетни коцки? Предходно прашував за други, па ги купивме по вашите препораки. Супер се и многу добро фаќа магнетот, но има многу парчиња за формирање на тобоган без магнети. Дефинитивно магнетните се полн погодок за долготрајна игра. Сега сакаме да земеме и други за да има повеќе парчиња и слобода за градење. Се надевам ке има некој искуство и за овие
Ние ги имаме веќе година. Фантастични се, не ни знаев за проблем дали фаќа магнетот да не прочитав тука.
-Шминки за деца плус лакчиња за нокти -Има креди за боење на косата сигурно ги има и во мк -Сет за цртање -тетоважи што светат во темно -ранче е исто супер предлог - прстени, интересни стегачи за коса плус детски дневник со клуч
Супер, се мислев зошто на веб им стои недела неработен за двете локации. Ама искрено досега не сум видела во мол нешто да не работи во недела, па затоа прашувам.