А за што ти е? Јас видов многу убава во Story box и само се погледнавме со маж ми и почнавме да се смееме, зарем ќе седи он хаха По цел ден е на нозе и само оди нагоре надоле. Може маса и стол да добие дури после втор роденден Има стварно некое дете што си седи и каде да барам такво? хаха
Да, има дечиња што си седат..Инаку за подарок е, моето исто само оди лево десно, не би седел подолго од десет секунди, столче му купија за роденден и го користи само да се качи на него да дофати нешто
Дали има некој порачано од Koko Kids Furniture? Многу ми се допаѓаат на изглед, не знам каков им е квалитетот.
Каде да се најде убаво комплетче за дотерување за машко дете 6год, нешто со кошулче ама да е по фраерско
Јас имам две, и им ги редам како скалички и скокаат од кревет на нив и после се качуваат како по скали. Чисто за некоја мајка што се надевала дека детето ќе и седи, да не остане неискористена
Некои интересни и едукативни игри со математика? Гледам за до 10 има многу избор ама барем до 100 да се. Или било што поврзано со математика за да вежбаме собирање, одземање на поголеми броеви (може и множење)
Барај идеи на Пинтерест,има многу интересни игри што може дома да си ги направиш,има и наставни листови да си испечатиш. Во книжарница има картички со броеви до 100,кои можат да ти послужат
Во окаиди се на 50% ако најдеш бројче. Јас и нарачав за догодина. 2 години носи од окаиди зимска претопла е.