И од мене препорака за пелена на прозор. Ама убаво фатена со прозорот горе. Пробани повеќе ролетни, освен што паѓаат (порано или подоцна), не го опфаќаат убаво цел прозор. На подолги патувања обавезно од некое ќоше му оди сонце директно во лице. Првата година тргнавме неспремни и наместив тетра така и најубаво поминавме. И за годинава така планирам.
- Голем избор на маички по кратки за девојче и момче 8г? Последно бев во Синсеј и Ваикики и немаше избор како инаку, односно скоро ништо немаше - Облека, играчки итн со Роблокс?
@јolene или другите во Германија, ве молам пишете ми т.е пратете линкови каде можам онлајн да видам јакни и пантолони за дожд и снег за ќерка? Претходно имаше од Прајмарк ама сега на страната или нема или јас не знам да се снајдам, исто и на Амазон нешто разгледав ама на кои други страници има повеќе избор и прифатливи цени?
Morgen. Најевтини а ок за цена ќе најдеш на лидл. Ќе ти прататам дирекно линкови кои јас ги имам, сум користела и сум задоволна. Поскапи имаш во decathlon, cunda, ernstings-family.de и слично. Малку поскапо и на zalando некои помарки ќе најдеш. Овие од лидл со оглед цена и квалитет се најисплатливо нешто, оти се носат само една сезона. Не знам нешто ми се деси со постот, а пратив се. Можам вечер од пц да ти пратам, пиши ми кој број ќе ти треба.