Зависи каков сакаш. Јас земав од Примера, потенок е, ама супер е, мн сум задоволна, лесно се одржува и топ е и цената. А за подебели и поскапички, имаше преубави во Меринос.
Од синоќе кога пиша го барам и не можам да го најдам истиот. Од мајка ми го нарачував не е од мој акаунт кога ќе се видам со неа ќе проверам дали и стои во нарачки, вака не можам да го најдам. Има слични со други шари, еден со лавче многу ми се допадна сега. Ако сакаш да ти пратам други со исти материјал како мојот. Напиши само kidsroom и свашта ќе ти даде јас сакам цел тему да го купам за детскава преубави работи има. И обавезно гледај коментари слики што ставаат
Здраво мајки, Каде да најдам како масичка со вдлабнатина за да ја наполнам со песок, за играње во двор?
Да и јас пробав да го најдам ама го нема истиов, највеќе ради материјалот сакав да видам иначе има и други многу убави. Пиши ми само шо материјал е чим е добар
Giotto super washable ги има во секоја книжара https://www.literatura.mk/flomasteri/6234-flomasteri-giotto-turbo-maxi-12-boi
Се мијат ама треба малце со сапун. Од облека се перат без проблем а на маса ми ишкрта малото со влажна крпа се избриша.