Јас зимата и зедов на ќерка ми чизми водоотпорни од к к, со Елза од фроузен* и по некоја недела од носење се изгребала напред, ги рекламирав ама не можеле да ги заменат, не требало да ги оштетува, а замисли на дете му земам, и од нормално одење се оштетија баш. Му дадоа попуст 25%за следно купување.
Каде да најдам голема кутија со капак, нешто како цилиндар, за во градинка да ставам поклончиња, за роденден, налик на торта. Не ми се свиѓаат хартиените торти, прцулчиња се кутивчињата.
каде да најдам лего коцки, оние малите форми, со подлога за да се редат фигури на нив? и од прилика која цена се? гледав на тему, па чисто за споредба. https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1750837987195_o745c3xh8f&refer_page_sn=10037
Од тему, прејаки има .. гледај коментари само има ставено слики и видеа, да бидат лесни и да се виткаат..
Каде има happy birthday мали кесички да спакувам за во градинка. Пропуштив од тему веќе ми е касно, а во Џамбо прескапи ми се. Некој идеја каде да барам на друго место?
Јас купив од Дм кеси како за сендвичи од профисимо мислам беа, 100 за 80 денари, и после со стикерчиња ги излепивме па поминавме со роденденот.