Не знам каква бараш јас од Џамбо имам земена што се закачува на ѕид и многу ми брка работа ден денес.. по пола саат до саат со музиче си се лула, ама го натерав мм да го буши горе ѕидот Ваква имам земено https://nama.mk/proizvod/lulashka-3vo1/
Има ли некој ваква маса 3во1 ? Моделиве се малце различни, ама највероватно имаат иста функција со приклучок на вода Ако некоја има, може да пише од каде ја купил
Јас ја земав вчера оваа од галакси тој, имаше и слични како твојата со вода и тобогани само помали ми беа и немаше коцки
Сигурно има различни големини, јас имам една слика од маса како вашата пишува димензии, во споредба со ваа за со вода е помала, да не запримети цената која и беше, вие две јас што ги имам се од 2.600 до 3100. Сигурно големината игра улога во цената
Цената е 1800ден сигурно а за димензии спакувана ми е треба да отпакувам да видам, ке ти пишам до после
Лани ја купив кога имаше 2 години и летото си играше на тераса со вода, интересно му беше. Може и песок на пример да се стави наместо вода. После ја држевме во соба како маса, но не му беше нешто посебно привлечна така.
Здраво, блузичка, дукс, компелет тренерки нешто да не сте виделе велигденски или со зајчиња пилиња да наликува на велигденска шара за машко дете 2/3 години? Фала
Ние имаме земено, по нарачка ни ги направи еден човек. Двете беа 2000, а едно е мислам 1200 ден. Прави и други работи од дрво по нарачка.