30+ кеси, со споените групи, кредит ќе треба да подигнам за во градинка да частиме Фала ти на понуда у секој случај, за бек ап си земав хартиени чаши од Џамбо најверојатно во нив ќе пакувам.
Здраво каде би можела да најдам minecraft балони за роденден? Да не видела некоја да се продаваат некаде?
На моето земав од Лео, продавница за играчки. Пиши им на фб може имаат уште. Само бојата е небесно сина тоа што го имаме.
Ух баш пиши ми како си задоволна, да нарачам и јас. И јас го гледав исто ама викам ај да видам и тука дали има
Јас денес во џамбо го земав 699 или 799 не ми текнува сеа ама одлично е и вода си тече. Еве го игра од 15 за 7 Спојлер: Садопер
Мајки, предложете фактор за сонце, само не еуцерин, мустела .. детето ми е 4 год, сакам нешто поевтино ама да не остава жолти траги и да не пече на очите .. едно бело со зелено од дм го има, алиштата жолти цели .. реално и за нас сакам да земам и 30 и 50 ама по 1500 ден не ми се даваат
Имаше во веро некоја акција на докторс мислам по 315ден беа. Евентуално да земеш каротенкидс или нивеакидс па сите да се мачкате со него пошо се големи шишињата. И на бејбилав имаш во дм, убаво се размачкуваат цена не знам пошо другарка го имаше на одмор па го видов ама не верувам да се скапи.
Ако има кај нас, од Thermos брендот. Презадоволна сум од шишињата за деца, имам едно од пред 6год, и сега земав нови за двете деца.
На Корин од Зегин органско , лани беше околу 800 ден,може сега е поскапо. До лани редовно го земав Еуцерин, лани беше 2300 а го земавме претходните години околу 1500 ден. Сега веројатно е околу 3000. Моето е доста бело и нежно и не гори со ова на Корин, добро се покажа. Ако си строго за Еуцерин чекај и барај каде има акција,редовно имаат попусти. За поефтино и Корин се супер, за него од бебе ги користиме купките и шампоните.